Beoordelingen van Hills & Mills Delft

Recente recensies van Hills & Mills Delft

4 sterren na 19 reviews

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eerlijk eten. Misschien wel goed om aan te geven als je het niet te pittig wilt. Verder genoten van alle smaken en verse producten. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer overheerlijk

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd het eten af kunnen halen, vriendelijke en goede service. En het eten was uitstekend.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kwam altijd graag bij Hills & Mills. Nu de restaurants nog dicht zijn is dit een heel goed alternatief. Het eten is nog altijd even lekker. Bedankt!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van alle gerechten vegetarisch en kip. Genieten nu van de heerlijke cheesecake, smaakt naar nog meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor zondagavond eten besteld om af te halen maar stond toen voor een dichte deur. Bellen / mailen / FB bericht leverde niks op, geen contact gehad nog. Dan toch maar zelf iets koken?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten met verrassende smaken. Wat meer witte rijst zou wel fijn zijn geweest. We gaan zeker weer bij dit restaurant afhalen! #supportyourlocal

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, gezond, vers. Wij hebben afgehaald, je krijgt het zo warm mee dat het thuis nog steeds warm is. Als je van Indiaas eten houdt, hier moet je zijn!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed eten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, maar ik kreeg de verkeerde bestelling en de curry was waterig. Ik vind ook dat er meer rijst bij mag. Verder wel lekker.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, supervers eten, niets op aan te merken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De service was prima maar de smaak van de curry viel ons een beetje tegen. Niet slecht maar ook niet bijzonder.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten meer dan genoeg en super vriendelijke service!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super heerlijk eten van Hills & Mills. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeerlijk!!! Gezonde maaltijd, goede prijs en super vriendelijke service. Echt een aanrader :)

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker thuis ‘uit eten’ geweest met de gerechten van Hills en Mills. Alles lekker vers en mals. Heerlijk naanbrood ook!